Най накрая и аз реших да се направя на модерен и си купих Спринт. Проблема при мен беше че не исках някакъв гнилоч с нередовни документи,а нещо върху което може да се работи с кеф.Мисля че накрая успях и попаднах на нещо което си заслужава и е с почти перфектно купе от към ламарина.Купих си и донор(Старт от скрапа), на Данчо спринта и с колегата Дригата ще направим опит да го направим колкото се може по близко до оргиналния му вид. Хубавеца е родом 1978г в Италия.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Манията Спринт продължава!!!
Collapse
X
-
Красота !!! И е преди 'фейслифта'Успех!!!
Comment
-
Айдееее, започна се още една епопея на забравените... Дано проекта завърши успешно и на следващия фест да гледаме финал между Спринт и Спринт
Уффф, то така човек да се чуди за кого да вика ...
Comment
-
Саше ,ЧЕСТИТОООО!!!, много се радвам за тебе старата и истинска техника наистина ВМАНЯЧАВА !!!,и като за начало и ако разбира се нямаш нищо против ти подарявам два стопа и ти пожелавам успех в начинанието ,знам че си свестен човек и ще обърнете с ДРИГАТА необходимото уважение на този УНИКАТ ,ПОЗДРАВИ !!!!-Аз си мисля нещо, мисля си .
-А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!
Comment
-
Този Спринт го намерих съвсем случайно,дойдоха едни момчета да ми предлагат една 33 16в с дупка в блока,но аз не проявих интерес и те токава ми показаха снимки на телефона.Те твърдяха че колата няма ръжда и не е карана повече от 10г и седи в гараж.Дригата каза-няма Спринт без ръжда- и в предвид доста високата цена която беше обявена,общо взето нямаше смисъл да се ходи до Алдомировци,така се казва селото на около 40км от София. За този Спринт бях чувал преди доста години и дори бях правил опит да го намеря но не стана,а сега ми идва на крака при мен.Отиваме да го гледаме една вечер Аз,Дригата и Джордан и гледаме и невярваме 30мин. гледаме,залягаме чукаме ламарината търсиме кит но няма. А продавачките две жени викат- Е тетекова чукане по кола не сме виждали,да не купувате тикви че я чукате колко-,а аз вече знаех че това е моя Спринт. За хватките които направих да го купя няма да разправям,защото имаше доста проблеми. Е такава е историята на този хубавец,интересното е че го палихме и всичко му работи,направо не е за вярване!!!!!RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa UserАйдееее, започна се още една епопея на забравените... Дано проекта завърши успешно и на следващия фест да гледаме финал между Спринт и Спринт
Уффф, то така човек да се чуди за кого да вика ...То верно че ще е Спринт срещу Спринт,но не моя Спринт,аз там няма да участвам. Живот и здраве и малко повече време ще съм в по горна категория
RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
Comment